Loading....

Școala de Excelență în Jurnalism – Mass-media pentru tineri (2016)

În decurs de două zile (4-5 noiembrie a.c.) Fundația Universitară a Mării Negre, în parteneriat cu Curaj TV și ziarul Timpul au organizat Școala de Excelență în Jurnalism – Mass-media pentru tineri (SEJ-2016). Evenimentul a avut loc în incinta Hotelului Olsi din Chișinău reunind tineri jurnaliști și bloggeri din R. Moldova.
Participanții la program au avut ocazia să asiste la sesiuni de training-uri și workshop-uri organizate de trainerii și formatorii Nicolae Țîbrigan (FUMN), Dorin Galben (ziarul Timpul), Oleg Brega (Curaj TV), Ghenadie Brega (Curaj TV), Diana Moraru (FUMN) și Mihai Bârsan (FUMN).

Proiectul Școala de Excelență în Jurnalism – Mass-media pentru tineri (SEJ-2016) își propune să stimuleze implicarea mass-media din R. Moldova în informarea decidenților și a societății asupra necesității combaterii șomajului în rândul tinerilor. Astfel, organizatorii și-au fixat drept obiective specifice ale proiectului următoarele criterii: formarea unui grup de tineri jurnaliști care vor aborda domeniul social, stabilirea unui transfer bilateral de experiențe între tineri jurnaliști și traineri/formatori de tineret, promovarea conceptului de „jurnalism civic” în rândul tinerilor, abordarea problematicii șomajului în rândul tinerilor din R. Moldova, identificarea unor soluții pe termen mediu și scurt, conștientizarea și informarea decidenților politici asupra necesității implicării în reducerea fenomenului de șomaj în rândul tinerilor.

Ghenadie Brega despre proteste

Mihai Bârsan despre transferul tehnologic în state puternice și state slabe

Flashmob

Flashmob II

Program informativ

Back To Top