Loading....

Consiliul director

Membrii consiliului director FUMN
null

Prof. Univ. Dr. Ing. Adrian Curaj

Născut la 14 octombrie 1958 în Bucureşti și a început colaborarea cu FUMN în anul 2010. Este profesor la catedra Managementul Cercetării și Director al Centrului de Management Strategic și Asigurarea Calității în …Citește mai mult »
null

Cosmin-Dragoș Dugan – Director Executiv

De profesie medic, studii post-universitare în domeniile inginerie medicală, relaţii internaţionale, economie, securitate. Activează în cadrul Fundaţiei Universitare a Mării Negre (FUMN) din anul 2008. …Citește mai mult »
null

Prof. univ. Dan Dungaciu – Președinte FUMN

Dan Dungaciu este profesor universitar la Facultatea de Sociologie și Asistenţă Socială a Universităţii din București și Directorul Institutului de Știinţe Politice și Relaţii Internaţionale al Academiei Române …Citește mai mult »
null

Conf. univ. dr. Darie Cristea – Director Științific

Darie CRISTEA este doctor în Sociologie, conferențiar la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București și cercetător științific gr. III la Institutul de Științe Politice și Relații Internaționale …Citește mai mult »
null

Emil Hurezeanu

Născut la 26 august 1955 în Sibiu, România. Are studii de drept la Universitatea „Babeș-Bolyai”, Cluj-Napoca, de relații internaționale și studii strategice la Viena, München, Charlotsville și Boston. A fost senior  …Citește mai mult »
null

Membru corespondent al Academiei Române Gheorghe Ștefan

Gheorghe M. Ștefan, 23 aprilie 1948, vicepreşedinte, apoi membru în board, de la fondare. Inginer, Profesor Universitar la Universitatea Politehnică Bucureşti, Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii  …Citește mai mult »
null

Ambasador Ioan Donca

Ioan Donca, născut la 14 martie 1940, Satu Mare, a fost Ambasador al României în Republica Ungară din 1993 până în 1997. A deținut funcția de Ministru-consilier, director general pentru Asia, Orientul Mijlociu …Citește mai mult »
null

Prof. Univ. Dr. Ionuț Purica

Născut la 20 noiembrie 1954 în Bucureşti. Este absolvent al Institutului Politehnic Bucureşti, Facultatea de Energetică (1979). Doctor inginer din 1987 şi Doctor în economie (2007). Este membru corespondent al …Citește mai mult »
null

Ambasador Liviu-Aurelian Bota – Președinte al Consiliului Director

În perioada 1999-2007 a fost Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar, Reprezentant permanent al României  la Organizaţiile Internaţionale din Viena.I în această calitate a prezidat Consiliul Permanent al …Citește mai mult »
null

Conf. univ. dr. Marius Neacșu – Director de proiecte

Geograf şi geopolitician, conferențiar universitar doctor, director al Masteratului de Geopolitică şi Afaceri, Academia de Studii Economice din Bucureşti, Vicepreşedinte al Societăţii de Geografie din România …Citește mai mult »
null

General Mihail Ionescu

Născut la 14 ianuarie 1948 în Ploieşti, România. Este profesor universitar doctor activând în cadrul Departamentului de Relaţii Internaţionale, SNSPA, începând cu anul 1992. Din 2004 este general maior în rezervă. A  …Citește mai mult »
null

Academician Nicolae Panin

Nicolae Panin este membru în Consiliul Director al Fundaţiei Universitare a Mării Negre (FUMN). Colaborează cu FUMN din 1992. Fost Director General al Institutului Naţional de C&D pentru Geologie şi Geoecologie …Citește mai mult »
null

Ambasador Sergiu Celac

Sergiu CELAC, născut 26 mai 1939, Bucureşti, membru fondator al Fundaţiei Universitare a Mării Negre (FUMN), membru al Consiliului Director (din 1999), preşedinte executiv (2008-2010). Diplomat  …Citește mai mult »
null

Prof. univ. Silviu Neguț – Vicepreședinte

Geograf şi geopolitician, profesor universitar doctor, decan (2008-2012) şi prodecan (1993-2008) al Facultăţii de relaţii Economice, Academia de Studii Economice din Bucureşti, fondator şi director al Masteratului …Citește mai mult »
null

Ambasador Teodor Viorel Meleșcanu

Născut la 10 martie 1941 în orasul Brad, judeţul Hunedoara. Este doctor în ştiinţe politice şi drept internaţional la Universitatea din Geneva (1973). Fost ministru de externe (1992-1996) şi ministru al Apărării …Citește mai mult »
null

Prof. Valeriu Ioan Franc

Născut la 21 mai 1949, Bucureşti. A absolvit Facultatea de Comerț, Academia de Studii Economice în anul 1974. Din anul 2000 este Doctor în Economie al Academiei Române. Activitatea sa ştiințifică începe …Citește mai mult »
Back To Top