Loading....

Conducerea

Membrii din conducerea FUMN
null

Acad. Mircea Augustin Malița – Președinte Fondator

Acad. Mircea Maliţa este Preşedinte Fondator al Fundaţiei Universitare a Mării Negre. A absolvit facultăţile de Ştiinţe (Matematică) şi de Filosofie din Bucureşti, iar în 1972 şi-a susţinut teza de doctorat „Modele matematice pentru …Citește mai mult »
null

Prof. univ. Dan Dungaciu – Președinte FUMN

Dan Dungaciu este profesor universitar la Facultatea de Sociologie și Asistenţă Socială a Universităţii din București și Directorul Institutului de Știinţe Politice și Relaţii Internaţionale al Academiei …Citește mai mult »
null

Ambasador Liviu-Aurelian Bota – Președinte al Consiliului Director

În perioada 1999-2007 a fost Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar, Reprezentant permanent al României la Organizaţiile Internaţionale din Viena. În această calitate a prezidat Consiliul Permanent al …Citește mai mult »
null

Prof. univ. Silviu Neguț – Vicepreședinte

Geograf şi geopolitician, profesor universitar doctor, decan (2008-2012) şi prodecan (1993-2008) al Facultăţii de relaţii Economice, Academia de Studii Economice din Bucureşti, fondator şi director al Masteratului …Citește mai mult »
null

Cosmin-Dragoș Dugan – Director Executiv

De profesie medic, studii post-universitare în domeniile inginerie medicală, relaţii internaţionale, economie, securitate. Activează în cadrul Fundaţiei Universitare a Mării Negre (FUMN) din anul 2008 …Citește mai mult »
null

Conf. univ. dr. Darie Cristea – Director Științific

Darie CRISTEA este doctor în Sociologie, conferențiar la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București și cercetător științific gr. III la Institutul de Științe Politice și Relații …Citește mai mult »
null

Conf. univ. dr. Marius Neacșu – Director de proiecte

Geograf şi geopolitician, conferențiar universitar doctor, director al Masteratului de Geopolitică şi Afaceri, Academia de Studii Economice din Bucureşti, Vicepreşedinte al Societăţii de Geografie din România, filiala …Citește mai mult »
Back To Top