Loading....

Echipa

Despre echipa FUMN
null

Petrișor Gabriel Peiu – Coordonator Departamentul de Analize Economice

Petrişor Gabriel Peiu este doctor al Universităţii Politehnica din Bucureşti (1996), şef de lucrări la aceeaşi instituţie; a fost consilier al Primului Ministru Radu Vasile (1998-1999) şi al Primului Ministru …Citește mai mult »
null

George Scarlat – Coordonator Departamentul Studii Estice

George Scarlat este absolvent al Masterului Studii de securitate al Universității din București (Facultatea de Sociologie și Asistență Socială) și specializat în analiza războaielor informaționale. A lucrat în calitate de …Citește mai mult »
null

Ana-Maria Cristina Manda – Ofiţer Presă

Ana-Maria Cristina Manda are o dublă specializare în Drept, absolvind în anul 2013 Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti cât şi College Juridique franco-roumain d’etudes europeennes, …Citește mai mult »
null

Radu Cupcea – Director executiv Fundaţia Universitară a Mării Negre – filiala Chişinău

Din anul 2012 este licenţiat în Ştiinţe Politice la Facultatea de Ştiinţe Sociale al Universităţii din Craiova. Masterand la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, Departamentul Relaţii Internaţionale, specializarea …Citește mai mult »
null

Teodor Onea – Colaborator

Onea Teodor Florian este absolvent al Facultații de Drept, specializarea Drept European și Internațional în cadrul Universității ,,Nicolae Titulescu” din București. În prezent urmează cursurile programului de master …Citește mai mult »
Back To Top