Loading....

Fanatik.ro – Prof. Dan Dungaciu, „Ziua furiei” – care a debutat în această dimineață cu atentatul de la sinagoga din Berlin – a fost programat pentru a coagula lumea musulmană împotriva Occidentului.

„Ideea de furie și modul în care a fost instrumentată în acest conflict, ca urmare a atacului terorist al Hamas, devine interesantă. Înainte de 3 octombrie – practic cu patru zile înaintea agresiunii din Gaza – liderul Revoluției Islamice, ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, a ținut un discurs în cadrul unei conferințe dedicate nașterii profetului. Acolo a afirmat două lucruri foarte importante. În primul rând, a spus că Israelul poartă ranchiună și că este furios față de statele din Orientul Mijlociu. Apoi a citat versetul 3: 119 din Coran, care spune „propria furie (n.r ciudă) te va duce la moarte”. Al doilea lucru pe care l-a afirmat a fost «cei care se vor alia cu sistemul sionist vor pieri»”, a declarat Dan Dungaciu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Întregul interviu il puteți citi aici: https://www.fanatik.ro/cine-a-programat-ziua-furiei-si-riposta-israelului-cum-profita-de-coran-teroristii-hezbollah-20510353

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top