Loading....

Dezbatere @FUMN „Petrolul pe Drumul Mătăsii”

Miercuri, 14 decembrie a.c., Fundația Universitară a Mării Negre a organizat dezbaterea: „Petrolul pe Drumul Mătăsii”. Evenimentul a avut loc în incinta hotelului Grand Hotel du Boulevard având printre invitați experți din domeniul economic și energetic.

Dezbaterea a fost moderată de Prof. univ. dr. Dan Dungaciu, președintele Fundației Universitare a Mării Negre și director al Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion I.C. Brătianu” al Academiei Române, fiind transmisă online pe portalul Privesc.eu. În acest cadru, organizatorii au pus în discuție teme majore pentru România într-un context care se modifică de la o zi la alta. Chestiunea energetică în regiune, modul în care politica, geopolitică și energia se leagă sau maniera în care petrolul și gazele se înserează în această ecuație amplă, au fost câteva din subiectele discuției lansate de FUMN.

La discuții au participat, în calitate de vorbitori, Ioan DONCA, ambasador și membru în Consiliul Director al Fundației Universitare a Mării Negre; Vasile IUGA, Senior advisor la PwC România, Răzvan NICOLESCU, Executive Lead Advisor, Deloitte, Petrișor PEIU, Director FUMN, Radu DUDĂU, Energy Policy Goup, Liviu MUREȘAN, Președinte Fundația EURISC, Silviu NEGUȚ, Vicepreședinte FUMN.

Back To Top