Loading....

AGERPRES – A fost lansat volumul “Secolul XXI sub lupa expertelor”

Prof. Dan Dungaciu, președintele FUMN – Fundația Universitară a Mării Negre a participat la lansarea volumului colectiv 𝐒𝐞𝐜𝐨𝐥𝐮𝐥 𝐗𝐗𝐈 𝐬𝐮𝐛 𝐥𝐮𝐩𝐚 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐫𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫. 𝐃𝐢𝐩𝐥𝐨𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐏𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜𝐚̆ 𝐄𝐱𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚̆, 𝐒𝐞𝐜𝐮𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞, 𝐂𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞𝐠𝐢𝐜𝐚̆ 𝐯𝐬. 𝐃𝐞𝐳𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞, 𝐅𝐞𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐦, 𝐃𝐫𝐞𝐩𝐭 𝐬̦𝐢 𝐄𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐞, în calitate de speaker.

“Dacă veţi citi această carte, o să regăsiţi cele mai importante evenimente care se întâmplă atât pe plan regional, cât şi pe plan internaţional. Cred că va fi o lectură foarte utilă şi, în acelaşi timp, foarte plăcută. Episoadele sau contribuţiile acestui volum nu sunt aranjate într-o ordine cronologică. Dacă neproliferarea nucleară pare un subiect plictisitor, puteţi trece la tema inteligenţei artificiale sau, de ce nu, la o perspectivă asupra economiei României. Cartea este o combinaţie de discuţii practice, scopul autoarelor este ca, la final, cititoarea sau cititorul să aibă o imagine cât mai clară asupra lumii, asupra ţării în care s-a născut şi, mai ales, asupra felului în care coordonatele internaţionale şi naţionale funcţionează”, a precizat Ioana Constantin-Bercean, coordonatoarea lucrării.

Articolul integral îl puteți citi aici: https://www.agerpres.ro/politica/2024/03/27/a-fost-lansat-volumul-secolul-xxi-sub-lupa-expertelor–1271398

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top