Urmăriți înregistrarea integrală a dezbaterii: „Doctrine de securitate și Război informațional” (01.03.2017)

FUMN | 02.03.2017

Joi, 2 martie curent, în Sala de Consiliu a Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București (str. Schitu Măgureanu nr. 9, sector 5, București), s-a desfășurat dezbaterea publică „Doctrine de securitate și Război informațional”.

Evenimentul a fost organizat de Fundația Universitară a Mării Negre (FUMN) și Masterul Studii de Securitate și Analiza Informațiilor din cadrul aceleiași facultăți.

Dezbaterea a fost moderată de președintele FUMN și coordonatorul masterului, prof. univ. dr. Dan Dungaciu, iar printre vorbitori fiind prezenți Iulian Chifu, președinte al Centrului de Prevenire a Conflictelor și Early Warning, conf. univ. dr. Darie Cristea, Masterul Studii de Securitate-Analiza Informațiilor, prof. univ. dr. Victor Matei, Masterul Studii de Securitate-Analiza Informațiilor, Petrișor Peiu, coordonator al Departamentului Analize Economice FUMN și  George Scarlat, coordonator al Departamentului Studii Estice.

La dezbatere au participant studenți, masteranzi și doctoranzi din cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială.

GALERIE FOTO

URMĂRIȚI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A DEZBATERII AICI.