ASER – Clubul Studenţilor Diplomaţi

Clubul Studentilor Diplomati este un proiect al ASER aflat la prima ediție si are ca scop educarea studenţilor în ceea ce presupune o carieră în domeniul relaţiilor internaţionale, al afacerilor externe şi al diplomaţiei. Fiind primul proiect pe această temă, își propune sa reunească nu doar studenţii si masteranzii din cadrul Academiei de Studii Economice, ci și pe cei din facultați precum SNSPA, Drept și Limbi Straine.

În ceea ce privește desfașurarea proiectului, aceasta urmarește urmatoarele etape: elaborarea Ghidului Viitorului Diplomat, participarea studentilor la conferinţa pe tema: „România ca actor regional”, ce a avut loc in Aula Magna a Academiei de Studii Economice, în data de 4 mai 2011, și nu în ultimul rând, activitatea clubului (seminarii, training-uri, dezbateri, simulari ale activitaților unui corp diplomatic, dar și lecţii de comportament adecvate domeniului).

Fundatia Universitara a Marii Negre a fost unul din partenerii ASER la aceasta manifestare. Din partea FUMN au participat la conferinta „Romania ca actor regional” Presedintele FUMN, Excelenta Sa, Ambasador Liviu Bota si Excelenta Sa, Dl. Amb. Ion Gorita, care a discutat cu studentii „Clubului” despre profesionalizarea si responsabilitatile personalului diplomatic.

00000000DSC_0706

119

Imagini de la Conferinta „Romania ca actor regional”

Mai multe informatii pot fi obtinute de pe blogul ASER.