Urmăriți înregistrarea integrală a dezbaterii „Contra-Maidan la Chișinău” (28 ianuarie 2015)

Miercuri, 28 ianuarie 2015, în incinta Sălii de Consiliu a Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București, a avut loc dezbaterea publică „Contra-Maidan la Chișinău”. Evenimentul a fost organizat de Fundația Universitară a Mării Negre și ziarul Adevărul, fiind moderat de Ion M. Ioniță, senior editor Adevărul, și Dan Dungaciu, președintele Fundației Universitare a Mării Negre.

Au participat la această dezbatere, în calitate de vorbitori, Iulian Chifu, profesor SNSPA, Sergiu Celac, ambasador și membru în Consiliul Director al Fundației Universitare a Mării Negre (FUMN), Antonia Colibășanu, Stratfor Europa, Valentin Naumescu, conferențiar universitar la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj, Petrișor Peiu, expert economic FUMN și George Scarlat, expert FUMN.

Dan Dungaciu, preşedintele Institutul de Stiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale al Academiei Române (ISPRI) şi preşedintele Fundaţiei Universitare a Mării Negre (FUMN) la începutul conferinţei a ținut să sublinieze că actualitatea politică de la Chişinău este o temă fierbinte şi îngrijorătoare pentru Bucureşti, pentru România în general.