Redirecţionează 2% din impozitul pe venit pentru FUMN. Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 mai

FUMN | Comunicat | 25.03.2020

Redirecţionarea unui procent din impozitul pe venit este o formă importantă de sprijin pentru noi. Am contat pe ei și în anii trecuți, când ați redirecționat 2% din impozitul de venit către FUMN.

Cu acești bani am putut asigura o parte din cofinațarea de care am avut nevoie pentru a derula proiecte de cercetare.

Declarația se depune până la data de 25 mai de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România.

Redirecţionarea nu vă costă nimic. Dacă nu alegeți să redirecţionați cei 2%, aceşti bani se duc la bugetul statului.

Procedura este extrem de simplă. Iată paşii care trebuie parcurşi:

1. Descărcați aici formularul gata completat cu datele Fundației.

2. Completați formularul cu datele dumneavoastră şi semnați. Datele Fundației Universitare a Mării Negre „Mircea Malița” sunt deja completate.

3. Trimite-ți formularul printat, completat şi semnat la Administraţia Financiară la care sunteți arondat.

– Puteţi depune personal formularul la sediul Administraţiei Fiscale. Vedeți aici lista sediilor

– Având în vedere restricțiile de circulație impuse de autorități, vă recomandăm să trimiteți formularul prin Poştă la sediul Administraţiei Fiscale de care aparţineți. El trebuie trimis cu confirmare de primire.

Fundația Universitară a Mării Negre este o organizaţie regională, non-guvernamentală şi non-profit, ce are ca principale preocupări promovarea şi o mai bună înţelegere şi cercetare a economiei, societăţii, educaţiei şi guvernanţei regiunii Mării Negre, poziţionarea acesteia faţă de restul lumii, precum şi dezvoltarea modalităţilor de promovare a intereselor regiunii la nivel internaţional.

Vă mulţumim!