INVITAȚIE Economistul rus Vladislav INOZEMTSEV va conferenția la București (16.06.2016)

FUMN | 16.06.2016

Cunoscutul economist rus Vladislav INOZEMTSEV va conferenția la București pe tema:

Rusia după Ucraina și Siria.

Poate să mai fie Rusia partenerul Occidentului?

 

Russia after Ukraine and Syria.

                           Can Russia once again partner with the West?

Evenimentul va avea loc joi, 16 iunie a.c. începând cu ora 17:00, la Grand Hotel du Boulevard (Bd. Regina Elisabeta nr. 5, sector 5, București), la care vor fi invitați reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniul politicii externe și de securitate.

Organizatori:

Fundația Universitară a Mării Negre (FUMN),

Masterul Studii de Securitate și Analiza Informațiilor (Universitatea din București)

și Institutul de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion I.C. Brătianu” al Academiei Române

Prelegerea din cadrul conferinței va fi în limba engleză,  avându-l în calitate de moderator pe Dan DUNGACIU, Președintele Fundației Universitare a Mării Negre (FUMN)

Vladislav INOZEMTSEV este economist și director fondator al Centrul pentru Studii post-industriale din Moscova – o instituție non-guvernamentală ce s-a specializat în organizarea conferințelor pe teme de economie globală și publicare de volume. Profesor în cadrul catedrei Departamentului de Economie Mondială, Facultatea de Administrație Publică a Universității de Stat din Moscova și senior fellow la Institut für die Wissenschaften vom Menschen (IWM) din Viena. Vladislav Inozemtsev a mai ținut cursuri la diferite universități, printre care amintim de MGIMO (Universitatea de Relații Internaționale) și Școala Superioară de Economie din Moscova. Din 2002  și până în 2009 a deținut funcția de șef al Consiliului Științific Consultativ al revistei Russia in Global Affairs. Din 2011 a fost directorul general al Forumului Politic Global organizat în Yaroslavl sub auspiciile fostului președinte Dmitri Medvedev.

Prof. univ. dr. Inozemtsev este autorul a peste 600 de lucrări publicate în Rusia, Franța, Marea Britanie și Statele Unite, inclusiv 15 monografii, dintre care 4 au fost traduse în limba engleză. Niciodată nu a fost afiliat cu politica autorităților ruse sau cu a oricărui guvern străin, nefiind propus pentru un post oficial de orice nivel. În perioada decembrie 2011 și martie 2012 a deținut funcția de consilier al candidatului la prezidențiale Mihail Prohorov (poziționat pe al treilea loc în urma alegerilor). În noiembrie 2012 a fost ales președinte al Consiliului Superior al Forțelor Civice – un nou-înființat centru liberal rusesc cu o orientare pro-europeană.

 

Fundatie_Afis_16_iunie_2016_Bucuresti-2

Persoană de contact: Nicolae Ţîbrigan (nicolae.tibrigan@fumn.eu)

Intrarea este liberă în măsura locurilor disponibile