ANUNT EUROLINK – CASA EUROPEI

Cu ocazia Zilei Maritime Europene in Romania – 2011 organizam editia I a
SALONULUI REGIONAL INTERNATIONAL
„Parteneriat Consolidat in Bazinul Marii Negre – Regiunea Dunarii prin Inovare Social-Economica si Dezvoltare Regionala Durabila”, care se va desfasura in Bucuresti- Romania, in perioda 19-21 mai 2011.
Acesta este cel dintai si unicul eveniment de Informare, Dezbatere, Networking (selectare de parteneri) si Lobby in vederea accesarii eficiente a noilor finantari UE pentru inovare si reforma economica si sociala in Bazinul Marii Negre si Regiunea Dunarii.

Dand curs exceptionalelor recomandari / orientari ale Comisiei Europene, precum si documentelor strategice / planurilor de actiune existente, este profund necesar nu sa inventam ori sa reinventam noi marci, mecanisme institutii golite de continut, ci sa exercitam un lobby european/transnational in raport cu si intre cei mai relevanti stakeholderi, mobilizand comitetele comune de lucru/sectie, destinate coordonarii unor programe cu adevarat inovative.
In acest sens, toate institutiile financiare internationale (IFI), instrumentele inovative, platformele ONG, centrele de resurse, facilitatile, retelele de stakeholderi, precum si organismele pentru transparenta si anticoruptie, prezent sau potentiale, merita a fi luate in considerare.
Asadar, haideti sa incepem sa inovam impreuna, unind Regiunea Dunarii cu Bazinul Marii Negre si alte zone geo-politice si economice de interes din Mediterana, Caspica si Marea Nordului.

Mai multe informatii sunt accesibile la adresa: http://www.houseofeurope.ro/maritimeday/index_ro.html